Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ... Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το γκράφιτι για τον Άλκη Καμπανό στο σημείο της δολοφονίας του

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ύστερα από άγρια οπαδική επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου προκάλεσε οργή και θλίψη. Σ...









Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ύστερα από άγρια οπαδική επίθεση τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου προκάλεσε οργή και θλίψη.

Σήμερα πήρε μορφή το τεράστιο γκράφιτι για τον αδικοχαμένο Άλκη. Στον τόπο του στυγερού εγκλήματος, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο γκράφιτι στη μνήμη του, που απεικονίζει το χαμογελαστό πρόσωπό του, γράφοντας επάνω με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμό του.

Οι φίλου του Άλκη, ζήτησαν από τους καλλιτέχνες Γιάννη Μπουζούκη και Θανάση Ευαγγελόπουλο, να δημιουργήσουν το μεγάλο αυτό έργο, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Στον τοίχο του σχολικού συγκροτήματος στην πρώην πια οδό Γαζή, νυν Αλκιβιάδη Καμπανού, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σκαλιά όπου ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, φιγουράρει το εμβληματικό πρόσωπό του, με το εκφραστικό χαμόγελο και τα μεγάλα αθώα μάτια του.

Το πρόσωπο του Αλκιβιάδη είναι στα χρώματα του κίτρινου και του κόκκινου, ενώ δεξιά και αριστερά του έχουν ζωγραφιστεί δύο μεγάλοι πάπυροι, όπου σε αυτόν στα αριστερά αναγράφεται «Άλκη Ζεις» ενώ σε αυτόν στην δεξιά πλευρά, «1.2.2022», η ημέρα της δολοφονίας του.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή πριν από το ματς με τον ΠΑΣ θα γίνει η μετονομασία της θύρας των επισήμων σε θύρα “Άλκης Καμπανός” στο Κλεάνθης Βικελίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.