Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι ετοιμάζονται νας μας αρπάξουν την ΑΟΖ... Ξεκινάει με σαφή προσανατολισμό η άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»...!!!

Στα σενάρια που ανακοίνωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο, μονάδες επιφανείας του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού θα επιδείξουν τις δυνατότητές ...








Στα σενάρια που ανακοίνωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο, μονάδες επιφανείας του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού θα επιδείξουν τις δυνατότητές τους, με επιθέσεις εναντίον των καθορισμένων στόχων, συνοδεία ελικοπτέρων και αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα θα χρησιμοποιηθούν σε επιχειρησιακό και τακτικό επίπεδο στην περιοχή των ναυτικών επιχειρήσεων. Θα πραγματοποιηθούν βολές επιφανείας και αντιαεροπορικής άμυνας και τα μη επανδρωμένα οχήματα υψηλής ταχύτητας θα χρησιμοποιηθούν ως στόχοι για την παροχή ενός πραγματικού επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Το Τουρκικό Ναυτικό λειτουργεί ενεργά τα μη επανδρωμένα συστήματα του τόσο σε ασκήσεις όσο και σε πραγματικές επιχειρήσεις. Την περασμένη εβδομάδα, οι Τουρκικές Αεροδιαστημικές Βιομηχανίες παρέδωσαν δύο ακόμη μη επανδρωμένα αεροσκάφη της ANKA στο Τουρκικό Ναυτικό.

Το ANKA UCAV μπορεί να αναπτυχθεί στις γύρω θάλασσες για αποστολές αναγνώρισης και επιτήρησης της επιφάνειας.

Σε αυτήν την άσκηση, το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό θα δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων ANKA και TB-2 έναντι των θαλάσσιων στόχων στο πλαίσιο του επιφανειακού πολέμου και της χρήσης τους σε συντονισμό με επανδρωμένες μονάδες.

Ο στόχος της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας, που ονομάζεται Simsek, θα προσομοιώσει εχθρικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της άσκησης κατά του εναέριου πολέμου.

Το Simsek είναι ένα σύστημα υψηλής ταχύτητας Target Drone που μπορεί να πετάξει με μέγιστη ταχύτητα 400 κόμβων σε υψόμετρο 10.000-15.000 ποδιών. Εκτοξεύεται από καταπέλτη και μπορεί να πετάξει για 45 λεπτά.

Οι Τούρκοι μετά την εκτεταμένη άσκηση Έρευνας και Διάσωσης με την οποία με μια σειρά από παράνομα δεσμευμένες περιοχές και διαδρόμους επιχειρούν να “στρώσουν” το δρόμο σε οποιαδήποτε μετακίνηση πλωτού γεωτρύπανου αφού έχουν δεσμεύσει περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου στις 10, 12, 14-17 και 19 - 20 Απριλίου, αλλά και τον Μάιο.

Καθίσταται σαφές ότι οι Τούρκοι προετοιμάζονται πυρετωδώς να υφαρπάξουν πιθανότατα ελληνική ΑΟΖ, μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, σύμφωνα και με δηλώσεις του Τούρκου υπουργού ενέργειας περί ερευνών και εξορύξεων στην Α.Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.