Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Παρερμηνεύθηκαν τα όσα είπα περί σύλληψης – Διευκρινίσεις από την αδελφή της Ρούλας

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης...







Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρζίνας, κάνει λόγο για παρερμηνεία, σχετικά με την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε τη Δευτέρα για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα pelop.gr, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε: «Εγώ είπα ότι περιμένω να δω την επόμενη σύλληψη όχι τη δική μου». Τόνισε επίσης ότι «κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν φιλικές συνομιλίες για να κάνουν άρθρα και δηλώσεις». Μάλιστα γνωστοποίησε πως για το θέμα εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει παρέμβαση από τον δικηγόρο της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει δηλώσει από την αρχή της υπόθεσης πως είναι στη διάθεση των Αρχών, δεδομένου πως είναι το άτομο που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα, στην κούνια της.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η αδελφή της 33χρονης τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα, σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, είπε με χιούμορ, όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος: “περιμένω τη σύλληψή μου…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.