Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάλι θα σπάσει τα νούμερα η Νικολούλη... Ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ» - ΒΙΝΤΕΟ

Aποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ“, παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτ...









Aποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ“, παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα.

Η συνέντευξη θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στο “Φως στο Τούνελ”. Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια.

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη συγκλονίζει. Διαρκεί μόλις 39 δευτερόλεπτα, όμως είναι αρκετά για να φανεί η αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στη εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να πάρει εκδίκηση για τα όσα έχουν γίνει και δεν τον νοιάζει αν θα μπει μετά αυτός φυλακή. «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας πάω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Στο τρέιλερ ακούγεται και ένας διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη για ένα όνειρο που είχε δει ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα. «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα» ρωτάει η Αγγελική Νικολούλη, με τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα». «Για ποιο πράγμα» ρωτάει η έμπειρη δημοσιογράφος. «Για τη δικαίωση» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.