Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Ουκρανοί χτύπησαν ρωσικό έδαφος: Ελικόπτερα έριξαν πυραύλους σε δεξαμενές καυσίμων στην Μπελγκορόντ!

Ειδική επιχείρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων - Στις φλόγες 27 δεξαμενές, εκκενώνεται η περιοχή - Η ρωσική πόλη Μπελγκορόντ βρίσκεται 8...









Ειδική επιχείρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων - Στις φλόγες 27 δεξαμενές, εκκενώνεται η περιοχή - Η ρωσική πόλη Μπελγκορόντ βρίσκεται 80 χλμ. βόρεια από το Χάρκοβο

Ρώσος αξιωματούχος κατηγόρησε σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ότι εξαπέλυσαν επιδρομή με επιθετικά ελικόπτερα εναντίον «εγκατάστασης αποθήκευσης καυσίμων» στην πόλη Μπελγκορόντ, στη δυτική Ρωσία, σε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία και 80 χιλιομέτρων από το Χάρκοβο.

Η «πυρκαγιά σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων οφειλόταν σε αεροπορικό πλήγμα δύο ελικοπτέρων του ουκρανικού στρατού που μπήκαν στη ρωσική επικράτεια πετώντας σε χαμηλό ύψος», ανέφερε μέσω Telegram ο κυβερνήτης της ομώνυμης περιφέρειας Μπελγκορόντ, ο Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

Εφ' όσον ισχύουν οι ρωσικές καταγγελίες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χτύπημα των Ουκρανών. Δύο ουκρανικά ελικόπτερα πέταξαν σε χαμηλό ύψος, ώστε να μην εντοπιστούν από τα ρωσικά ραντάρ, μέχρι την πόλη Μπελγκορόντ. 

Δεν είναι γνωστό το μέρος της απογείωσης των ουκρανικών ελικοπτέρων, ούτε και η απόσταση που διήνυσαν μέχρι να πλήξουν τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην πόλη Μπελγκορόντ, που απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το Χάρκοβο. Οπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, τα δύο ουκρανικά ελικόπτερα φτάνοντας κοντά στις δεξαμενές καυσίμων εξαπολύουν πυραύλους που προκαλούν εκρήξεις στις εγκαταστάσεις. Πρωινά βίντεο δείχνουν ότι η φωτιά δεν έχει τεθεί μέχρι και σήμερα, ώρες μετά την επίθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.