Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με Ρώσο διοικητή! Καρατομήθηκε ή αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως τα τανκς του είναι άχρηστα;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον Ρώσο διοικητή Vladislav Yersho... Ουκρανοί υποστηρίζουν πως Ρώσος διοικητής αυτοκτόνησε... Οι Ουκρα...









Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον Ρώσο διοικητή Vladislav Yersho... Ουκρανοί υποστηρίζουν πως Ρώσος διοικητής αυτοκτόνησε...

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν πως άλλος ένας διοικητής βρέθηκε νεκρός και μάλιστα κάνουν λόγο για ''αυτοχειρία''.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο διοικητής Vladislav Yersho, έβαλε τέλος στην ζωή του, όταν διαπίστωσε πως όλα τα οχήματα της μονάδας του ήταν άχρηστα.


Πόντιος Πιλάτος η Γερμανία σε περίπτωση σε πιθανού πόλεμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας

«Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο διοικητής Vlaislav Yershov του 13ου Συντάγματος Πάντσερ της 4ης Μεραρχίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε».
Καρατομήθηκε από τον Σοιγκού ο διοικητής;

Όμως, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου απομάκρυνε τον διοικητή Vladislav Yersho από τα καθήκοντά του. Ήταν διοικητής της 6ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων, όπως αναφέρθηκε σε εξειδικευμένα κοινωνικά δίκτυα χωρίς η είδηση ​​να έχει επίσημη επιβεβαίωση.

Η απομάκρυνση του οφείλεται στις τεράστιες απώλειες του στρατού. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, οι απώλειες στη μονάδα του ανήλθαν σε περισσότερους από 2.000 στρατιώτες, εκ των οποίων περίπου 180 ήταν στρατεύσιμοι. Ο διοικητής βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό και σε βάρος του διεξάγεται έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.