Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανοί -ακροδεξιοί λένε- «ξήλωσαν» το άγαλμα του Στρατάρχη Ζούκοφ στο Χάρκοβο και το πέταξαν στα σκουπίδια - Δείτε βίντεο

Η προτομή του Σοβιετικού διοικητή και ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Γκεόργκι Ζούκοφ στο Χάρκοβο «ξηλώθηκε» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. ...







Η προτομή του Σοβιετικού διοικητή και ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Γκεόργκι Ζούκοφ στο Χάρκοβο «ξηλώθηκε» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το συμβάν σημειώθηκε την Κυριακή ενώ σύμφωνα με δηλώσεις της τοπικής αξιωματούχου Τατιάνα Τόπτσι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, την ευθύνη ανέλαβε μία στρατιωτική μονάδα που ονομάζεται «Κράκεν» η οποία έχει δεσμούς με το ακροδεξιό κόμμα της Ουκρανίας Natsionalnyi Κorpus.

 
Την ίδια ώρα μέσα από ένα βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας που διακινείται μέσω του Telegram αμέσως μετά το «ξήλωμα» η προτομή του στρατάρχη πετιέται σε ένα φορτηγό και ακολούθως σε έναν κάδο σκουπιδιών. Την ίδια στιγμή μόνο ειρωνεία μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι η προτομή του Ζούκοφ αποκαθιλώνεται από ομάδα ακροδεξιών επειδή ήταν Ρώσος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.