Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκαλύπτει μια νέα πληροφορία για την σπιτονοικυρά και ταράζει τα νερά

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επανέρχεται στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δ...









Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επανέρχεται στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Τι λέει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και την σπιτονοικοκυρά που πέθανε το 2020…

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη. Με τις τοποθετήσεις του τότε, έστελνε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Κάτι που όπως φαίνεται συνεχίζει να κάνει και να ταράζει ακόμα περισσότερα τα νερά. Τόσο για την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και για την υπόθεση με την σπιτονοικοκυρά που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020.

Όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μετά τον θάνατο της 69χρονης πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα και πρέπει όπως λέει να γίνει άρση λογαριασμών, για να αποδειχθεί πού κατέληξαν τα χρήματα. Επιπλέον σχολιάζει τη στάση που έχουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της αστυνομίας, να «βλέπει» πως η 33χρονη από κάπου «κρατάει» τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί». Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι» συμπλήρωσε.

«Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.