Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα τρελαθούμε εντελώς: Ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν για την αξία που δίνει η Τουρκία στην... ειρήνη!!!

 Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους δύο ηγέτες να συζητούν...





 Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους δύο ηγέτες να συζητούν για  την ανταλλαγή του ρώσου πιλότου Κονσταντίν Γιαροσένκο και του αμερικανού πρώην πεζοναύτη Τρέβορ Ριντ στην Άγκυρα.

Η απελευθέρωση των δύο ήταν μέρος ανταλλαγής κρατουμένων, εν μέσω του ναδίρ στις διμερείς σχέσεις λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. 

Όπως αναφέρει η τουρκική προεδρία και μεταδίδει το Reuters, ο Πούτιν ευχαρίστησε την υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας (MIT) για τη συνεργασία και την επίβλεψη της ανταλλαγής, ενώ ο Ερντογάν είπε στον ρώσο ομόλογό του ότι η ανταλλαγή ήταν ένδειξη της αξίας που δίνει η Τουρκία στην ειρήνη και των προσπαθειών της για μεσολάβηση μεταξύ Μόσχα και Κιέβου.

Ο Ερντογάν επανέλαβε, επίσης, ότι η Άγκυρα θέλει να συνεχίσει τη δυναμική που επιτεύχθηκε στις συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα αυτόν τον μήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.