Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πρωτοφανές συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία Σκαφτούρου - Το λάθος των εκτελεστών με την κλεμμένη μηχανή

Η μοτοσικλέτα των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας - Για «πληρωμένα πιστόλια» κάνουν λόγο οι αξιω...









Η μοτοσικλέτα των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας - Για «πληρωμένα πιστόλια» κάνουν λόγο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. - Το μοιραίο ρεπό στους σωματοφύλακές του

Με οδηγό στις έρευνες τη μοτοσικλέτα που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη εκτός δρόμου στη διασταύρωση της Χασιάς με τη Στεφάνη και τη μαρτυρία του ανθρώπου που επέβαινε σε ένα αγροτικό όχημα και απειλήθηκε από τους εκτελεστές να το παρατήσει για να το πάρουν και να την κοπανήσουν από το σημείο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το γρίφο της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου.

Η μαύρη μηχανή μπήκε στο μικροσκόπιο για ίχνη DNA και αποτυπωμάτων, ενώ βρέθηκε ότι είναι κλεμμένη από τη Δυτική Αττική. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ένα πρωτοφανές συμβόλαιο θανάτου από «πληρωμένα πιστόλια» που παρακολουθούσαν για ημέρες τις κινήσεις του 55ρονου και γνώριζαν ότι στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια χαλαρώνει και δίνει ρεπό τους σωματοφύλακές του.



Από αυτό το σημείο, που τα χόρτα είναι φρεσκοπατημένα, οι δράστες πλησίασαν στο σπίτι



Το λάθος με τη μηχανή που οι δράστες εγκατέλειψαν γιατί πιθανότατα έχασαν τον έλεγχο της και βγήκαν εκτός δρόμου, ίσως αποδειχθεί κλειδί για τον εντοπισμό των φυσικών αυτουργών.

Οι αστυνομικοί αναλυτές ψάχνουν να βρουν με ποιους πιθανούς κρίκους προηγούμενων συμβολαίων θανάτου συνδέεται το συγκεκριμένο για να αποκωδικοποιήσουν το κίνητρο και να φθάσουν και στον ηθικό αυτουργό. Τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σβήσουν από τον χάρτη τον Γιάννη Σκαφτούρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.