Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.. Ήρθαν με 7 μαχητικά... Το κακό είναι ότι και με 7 έφυγαν...

Ούτε την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων δεν σεβάστηκαν οι Τούρκοι που χθες Κυριακή του Πάσχα αλλά και σήμερα συνέχισαν τ...







Ούτε την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων δεν σεβάστηκαν οι Τούρκοι που χθες Κυριακή του Πάσχα αλλά και σήμερα συνέχισαν τις προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο.

Συνολικά, τη Δευτέρα του Πάσχα καταγράφηκαν πάνω από το Βορειοανατολικό, το Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, 17 παραβιάσεις από τέσσερα μαχητικά F-16, από δυο μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και ένα ελικόπτερο, καθως και έξι παραβάσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, τα επτά τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Xθες Πάσχα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και F-16 της γειτονικής χώρας παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο και προχώρησαν σε σειρά παραβάσεων.

Συγκεκριμένα, δυο UAV και τρία F-16 πέταξαν πάνω από το Κεντρικό και το Νοτιανατολικό Αιγαίο πραγματοποιώντας 16 παραβιάσεις και τρεις παραβάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.