Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μούγκα από τα ΜΜΕ... ΒΙΝΤΕΟ - Αλλοδαπός εισέβαλε με ουρλιαχτά σε εκκλησία στον Άγ. Παντελεήμονα και ήθελε να βγάλει λόγο την ώρα της ακολουθίας !

Άφωνοι οι πιστοί πριν λίγες μέρες στον Άγιο Παντελεημονα οταν ειδαν έναν αλλοδαπό να εισβάλει στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονα και να διακόπτει, ...







Άφωνοι οι πιστοί πριν λίγες μέρες στον Άγιο Παντελεημονα οταν ειδαν έναν αλλοδαπό να εισβάλει στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονα και να διακόπτει, φωνάζοντας στα αραβικά.

Όταν στην Ευρώπη των ηλιθίων που πανηγυρίζει διότι οι πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία έγιναν με ανθρωπιά αποδεκτοί, αρνούμενη ακόμα και τώρα να διακρίνει πολιτισμική ασυμβατότητα, άρα διαφορές ανάμεσα σε πρόσφυγες και πρόσφυγες, δεν προκαλεί έκπληξη το γιατί η Γηραιά Ήπειρος έχει μπει σε έναν ατελείωτο κατήφορο από τον οποίο δυσκολεύεται να δει κανείς πως θα εξέλθει.

Αλλοδαπός αραβικής καταγωγής, εισέβαλλε προ ημερών στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα και διέκοψε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια εκδήλωση με βυζαντινή μουσική, αρπάζοντας το μικρόφωνο και ουρλιάζοντας κάτι στα αραβικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες με την είδηση αυτή θα έπρεπε να ασχοληθούν τα μέσα ενημέρωσης, που ασχολούνται με οτιδήποτε δημοσιογραφικώς… πιασάρικο. Μέχρι τώρα ουδείς.

Ο καημένος ο ιερέας που είναι φανερό ότι έχουν δει πολλά τα μάτια του, προσπαθεί να καθησυχάσει κάτι γεροντάκια που φαίνονται να έχουν τρομάξει: “Ηρεμήστε… μην πανικοβάλλεστε… συμβαίνουν αυτά στη γειτονιά μας”! Φταίνε μετά όσοι αποκαλούν τις περιοχές αυτές “κατεχόμενα”;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.