Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσίδα, πρώην κατάσκοπος του Πούτιν: Διδάχθηκα τεχνικές σεξ για να αποπλανώ και να μαθαίνω πληροφορίες

  Μια Ρωσίδα επικεφαλής πρακτορείου δημοσίων σχέσεων, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν κατάσκοπος για το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν, διηγήθη...

 






Μια Ρωσίδα επικεφαλής πρακτορείου δημοσίων σχέσεων, η οποία ισχυρίζεται ότι ήταν κατάσκοπος για το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν, διηγήθηκε πώς διδάχθηκε «τεχνικές του σεξ» για να φέρει εις πέρας τη δουλειά της.

Η Aliia Roza, 37 ετών, γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και λέει ότι εκπαιδεύτηκε για να γίνει μυστική πράκτορας σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Ισχυρίζεται ότι στάλθηκε σε αποστολές στις αρχές της δεκαετίας του '20 για να στοχεύσει συμμορίες ναρκωτικών και διακινητές ανθρώπων, προτού την καταλάβουν και αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη χώρα.

Τώρα μιλώντας μετά την εισβολή του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία τον περασμένο μήνα, η γυναίκα που είναι μητέρα ενός παιδιού, δήλωσε στη Sun: «Όταν ήμουν 18 ετών, με έστειλαν σε μια στρατιωτική ακαδημία όπου σπούδασα όλες τις ειδικές τεχνικές».

«Μας έδειξαν πώς να αποπλανείς, να χειραγωγείς, να πείθεις τους ανθρώπους, πώς να πυροβολείς από διαφορετικούς τύπους όπλων, πώς να κάνεις πολεμικές τέχνες και να είσαι ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο της μάχης. Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου περιβάλλοντος».

«Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μάλιστα το όνομά του είναι γραμμένο στο μνημείο στο Στάλινγκραντ. Οπότε είναι μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μια μεγάλη κληρονομιά».

«Σπούδασα εκεί και στη συνέχεια είχα μερικές αποστολές για την προστασία των ανθρώπων και την προστασία της χώρας από τα ναρκωτικά που προμηθεύονταν από το Αφγανιστάν, καθώς και για τη διακοπή της εμπορίας ανθρώπων στη Ρωσία».

Εκπαίδευση για σεξουαλικές τεχνικές

Η Aliia λέει ότι ήταν ανάμεσα σε πολύ λίγες γυναίκες που πέρασαν από εκπαίδευση ως ειδική πράκτορας και τους έδειξαν πώς να χρησιμοποιούν την καλή τους εμφάνιση για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εκπαίδευση περιλάμβανε συγκεκριμένα μαθήματα για το πώς να εκτελεί μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, σύμφωνα με την Aliia.

Η ίδια εξήγησε: «Θα μπορούσα να πω σε κάθε γυναίκα πώς να κάνεις τους άνδρες να σε ερωτευτούν και να σου κάνουν πρόταση γάμου.

«Ίντριγκα. Μυστικό. Μυστήριο. Αλλά πρέπει επίσης να είσαι η καλύτερη στο σεξ. Μας το μάθαιναν αυτό στην ακαδημία. Όχι μόνο μας το έλεγαν, αλλά μας το έδειχναν. Ο τρόπος της αποπλάνησης είναι μια σχεδιασμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνο και χρειάζεται ενέργειες βήμα προς βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική, γιατί πρέπει να είσαι η καλύτερη ερωμένη, αλλιώς πώς θα αποπλανούσες; Ή θα μπορούσες να αποπλανήσεις, αλλά τότε η διαδικασία του σεξ δεν θα ήταν τόσο καλή».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.