Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανική Πρεσβεία: Ρωσική προπαγάνδα ότι το τάγμα Αζόφ είναι παραστρατιωτική μονάδα

Το τάγμα Αζόφ διαδραματίζει βασικό ρόλο στην υπεράσπιση του άμαχου πληθυσμού και η Μαριούπολη παραμένει ουκρανική χάρη στις προσπάθειές του...









Το τάγμα Αζόφ διαδραματίζει βασικό ρόλο στην υπεράσπιση του άμαχου πληθυσμού και η Μαριούπολη παραμένει ουκρανική χάρη στις προσπάθειές του, ανέφερε

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργκέι Σουτένκο έδωσε διευκρινίσεις, το απόγευμα της Πέμπτης, αναφορικά με τους Ουκρανούς μαχητές που μίλησαν νωρίτερα το πρωί στην ελληνική Βουλή και, ιδιαίτερα, για τον έναν εκ των δυο που δήλωσε πως είναι μέλος του τάγματος Αζόφ.

«Για περισσότερα από 8 χρόνια και ειδικά από την έναρξη του πολέμου πλήρου κλίμακας της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, ο ουκρανικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας υπερασπίζονται γενναία τον άμαχο πληθυσμό στο έδαφός μας, την ελευθερία και τη δημοκρατία στην Ευρώπη.

Η ρωσική μηχανή προπαγάνδας στοχοποιεί τα μυαλά των ελεύθερων ανθρώπων. Όχι μόνο θολώνει την πραγματικότητα, διαστρέφοντας γεγονότα, αλλά δημιουργεί μια τρομακτική ατμόσφαιρα μίσους και φόβου.

Σήμερα, οι Ρώσοι αξιωματούχοι και οι προπαγανδιστές εξακολουθούν να αρνούνται το απόλυτο γεγονός της επιθετικότητας και της στρατιωτικής εισβολής στη χώρα μας και συνεχίζουν να λένε κραυγαλέα ψέματα και να συγκαλύπτουν τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, όπως αυτά που έχει δει ο κόσμος στη Μπούτσα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.