Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μας βρίζει για... ανιστόρητους ο Βενιζέλος, που διαφήμισε το «Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» που είχε πει και ο κουφός «εθνάρχης»

  Συνέντευξη στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» έδωσε το πολιτικό παχύδερμο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρίζει κιόλας όσους αντέδρασαν στο αισχρό και π...

 


Συνέντευξη στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» έδωσε το πολιτικό παχύδερμο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που βρίζει κιόλας όσους αντέδρασαν στο αισχρό και προκλητικό «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη», που είχε πει και στο παρελθόν ο κουφός «εθνάρχης» Καραμανλής, που βέβαια ήταν τόσο μεγάλος... πατριώτης αφού είχε ξεστομίσει και το «η Κύπρος κείται μακράν». 

Ο Βενιζέλος λοιπόν που δεν έχει ιερό και όσιο χαρακτήρισε... ανιστόρητους όσους αντιδρούν στις κατά των εθνικών μας συμφερόντων αρλούμπες που ξεστομίζει. Και είπε: «η Τουρκία είναι γεωγραφικά “καταδικασμένη” να λειτουργεί ως δύναμη ανάσχεσης της Ρωσίας υπέρ της δυτικής στρατιωτικής ασφάλειας». Οσο για εκείνους που αντέδρασαν στη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή πως το Αιγαίο «δεν είναι ελληνική λίμνη» σχολίασε πως «αντιδρούν οι ανιστόρητοι, οι άσχετοι και όσοι κάνουν καριέρα ως “τουρκοφάγοι” και τώρα κρύβουν πίσω από την “τουρκοφαγία” τον νοσηρό φιλοπουτινισμό τους». 

Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο και ας τον διαφημίζουν για μέγα παντογνώστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.