Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνουμε κακό στον Μάνο Δασκαλάκη»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία ενός άνδρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, των γονέων των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή...









Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία ενός άνδρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, των γονέων των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων και υποστηρίζει ότι η 33χρονη κατηγορούμενη τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές. Ο μάρτυρας, μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και είπε πως προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει.

Ανέφερε ακόμη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε εάν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ ρώτησε εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών “σπάει” μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε επίσης πως στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η φερόμενη ως παιδοκτόνος του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο “για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα”. Όπως ισχυρίστηκε, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους.

Ανατριχίλα προκαλεί πάντως μια φράση που μετέφερε ο μάρτυρας στην εκπομπή και φέρεται ότι του την είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη. Συγκεκριμένα, φέρεται να του είχε πει τη φράση «αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου».

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», ανέφερε στην συνέντευξη του, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με την Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.