Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ουκρανία συγκρότησε ειδική μονάδα για να βρει και να τιμωρήσει Ρώσους εγκληματίες πολέμου

Η Ουκρανία έχει συγκροτήσει μια ειδική μονάδα που θα είναι υπεύθυνη για την τιμωρία των Ρώσων εγκληματιών πολέμου, ανεξάρτητα από το σε πο...









Η Ουκρανία έχει συγκροτήσει μια ειδική μονάδα που θα είναι υπεύθυνη για την τιμωρία των Ρώσων εγκληματιών πολέμου, ανεξάρτητα από το σε ποια πόλη της Ρωσικής Ομοσπονδίας ζουν ή σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκονται, έκανε γνωστό ο Ολεξέι Ντανίλοφ, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας.

«Το έχουμε, ένα τέτοιο σώμα. Και όλα τα καθάρματα που συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Μπούτσα, στο Ιρπίν και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας θα τιμωρηθούν σίγουρα.

»Όπου κι αν βρίσκονται, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν τους βρούμε, κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος για τη δολοφονία των παιδιών, των ανθρώπων και των πολιτών μας.

»Θα τιμωρηθούν όλοι ανεξαιρέτως!

»Στον σύγχρονο κόσμο δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, θυμήσου μια για πάντα – ό,τι κάνεις στον σύγχρονο κόσμο δεν μπορεί να κρυφτεί.

»Και όπου κι αν βρίσκεστε – από την Τούλα, από τη Μόσχα, σε άλλες πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας – θα τιμωρηθείτε για αυτό», προειδοποίησε ο Ντανίλοφ.

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας γνωρίζουν το όνομα του στρατηγού που ήταν υπεύθυνος για τον βομβαρδισμό της Μαριούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.