Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Έπιασαν νεαρό με... γυναικεία ρούχα στα σύνορα με τη Μολδαβία

Δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης, οι συνοριοφύλακες θεώρησαν ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για λιποτάκτη Με μια ασυνήθιστη κατ...







Δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης, οι συνοριοφύλακες θεώρησαν ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για λιποτάκτη

Με μια ασυνήθιστη κατάσταση ήρθαν αντιμέτωποι οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες κοντά στη Μολδαβία όταν ανακάλυψαν πως άντρας που προσπαθούσε να διαφύγει από την εμπόλεμη ζώνη είχε ντυθεί... γυναίκα.

Η αρμόδια υπηρεσία φύλαξης των συνόρων στην Ουκρανία σταμάτησε ένα ταξί κοντά στην Οδησσό

Μέσα στο όχημα βρισκόταν μια φιγούρα πολύ ψηλή, ενώ ακουγόταν μια βαριά φωνή, όλα αυτά όμως καλύπτονταν από γυναικεία ρούχα.

Επρόκειτο τελικά για άντρα και ειδικότερα για 26χρονο ταξιδιώτη, ο οποίος κρατούσε το χαρτί της στράτευσης ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Μολδαβία, με τις Αρχές να ανησυχούν ότι πρόκειται για λιποτάκτη.




Σύμφωνα με τον ισχύοντα ειδικό νόμο στην Ουκρανία, άντρες από 18 έως 60 ετών απαγορεύεται να φεύγουν από τη χώρα, καθώς θα πρέπει να μπαίνουν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού για να πολεμούν κατά των Ρώσων.

Υπυνθυμίζεται ότι η διπλανή στην Οδησσό πόλη, η Μαριούπολη, βομβαρδίζεται επί σειρά εβδομάδων αδιάκοπα από τις δυνάμεις της Μόσχας, ενώ εκτιμάται πως τουλάχιστον 10.000 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.