Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ... Η Ρωσία έδωσε εντολή στο στόλο της να απομακρυνθεί από τις ουκρανικές ακτές!

  Η Ρωσία μετακίνησε νοτιότερα τα πλοία της, τα οποία είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα βόρεια του Εύξεινου Πόντου. Αυτό έγινε μετ...





 

Η Ρωσία μετακίνησε νοτιότερα τα πλοία της, τα οποία είχαν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα βόρεια του Εύξεινου Πόντου.

Αυτό έγινε μετά το περιστατικό με το καταδρομικό «Moskva», τη ναυαρχίδα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές (και τελικά βυθίστηκε) το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα.

Σε συνέντευξη Τύπου, Αμερικανός αξιωματούχος διευκρίνισε ότι η Ουάσιγκτον δεν γνωρίζει ακόμη τι ακριβώς προκάλεσε τη «σημαντική ζημιά» στο ρωσικό πλοίο.

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τις δυνάμεις της κατέστρεψε το πυραυλικό καταδρομικό του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ενώ η Ρωσία ισχυρίζεται ότι πυρκαγιά στο «Moskva» που πυροδότησε πυρομαχικά.

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ρωσικό πλοίο βυθίστηκε, ενώ ρωσικές πηγές ανέφεραν ότι σύρθηκε από ρυμουλκό προς τις ρωσικές ακτές.

g4media.ro
--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.