Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιο Φως: Έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με καθυστέρηση διόμιση ωρών.. Αγώνας δρόμου για τη μεταφορά του σε όλη τη χώρα

Με καθυστέρηση έφτασε λίγο μετά τις 20:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη ...









Με καθυστέρηση έφτασε λίγο μετά τις 20:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη που μεταφέρει στην Ελλάδα το Άγιο Φως από το Ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα.

Αρχικά, το Άγιο Φως επρόκειτο να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 6 μ.μ. Ωστόσο, τα μέτρα και οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ καθυστέρησαν την ελληνική αποστολή, με το αεροσκάφος να φτάνει λίγο μετά τις 20:30, όπου έγινε λιτή υποδοχή, με τη συμμετοχή μητροπολιτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Παρέλαβα το άγιο και ανέσπερο φως και το μετέφερα στην πατρίδα μαζί με το αναστάσιμο μήνυμα. Σε λίγη ώρα θα βρεθεί σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, λέγοντας ότι το Άγιο Φως στέλνει το μήνυμα για τη σημασία της ζωής και της ειρήνης, ένα μήνυμα εξόχως επίκαιρο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.