Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους φτύνει μέσα στα μούτρα ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σω...



Για όλους και για όλα μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” του OPEN, όπου και εστίασε στο metoo και τις μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου.

“Έχω δεχθεί την εργασιακή βία, η οποία είναι και μεγάλη βία. Δούλεψα χωρίς χρήματα, δέχθηκα την υπεροψία των σκηνοθετών και υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης και από γυναίκες και από άντρες. Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα.

Υπάρχουν πόστα μέσα σε μεγάλα κέντρα παραγωγής πολιτισμού που, αν είσαι μέσα την κανονικότητα και δεν είσαι στη διαφορετικότητα, δεν γίνεσαι αποδεκτός” παραδέχθηκε, αρχικά, ο Σωτήρης Χατζάκης.

“Σας λέω το αντίθετο, δηλαδή, ότι παρενοχλούμαι από τη διαφορετικότητα. Όχι όλη τη διαφορετικότητα αλλά τη φανατική!

Άλλο είναι να είσαι ομοφυλόφιλος και να είσαι αξιοπρεπής, έντιμος, ωραίος και ανοιχτός και άλλο είναι να είσαι ένας άνθρωπος που μισεί την κανονικότητα και θέλει να την συντρίψει πολεμώντας την μέσα από την εξουσία που έχει”.

“Το κίνημα #metoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο, ενδιαφέρον αλλά πρέπει να προσέξει πολύ την υπερβολή και να θυμηθεί ότι δεν είναι άρθρο του συντάγματος” συμπλήρωσε ο Σωτήρης Χατζάκης στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.