Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στο Αιγάλεω με σκηνές… Φαρ Ουέστ: «Βροχή» οι σφαίρες σε πυλωτή πολυκατοικίας – Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση

Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (8/4) σε μία γειτονιά στο Αιγάλεω, καθώς άγνωστο...









Σκηνές… Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (8/4) σε μία γειτονιά στο Αιγάλεω, καθώς άγνωστο άτομο άνοιξε πυρ στον αέρα σπέρνοντας τον τρόμο.

Έντρομοι οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να εντοπίζουν οπές από βολίδες σε κολώνα, δοκάρι και ταβάνι πυλωτής πολυκατοικίας, καθώς επίσης και μία σφηνωμένη βολίδα σε πόρτα συνοδηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου που προηγουμένως είχε προκαλέσει θραύση στο πίσω παρ μπριζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο όχημα, βρισκόταν σταθμευμένο εντός της συγκεκριμένης πυλωτής.

Ο πιθανός δράστης

Τη διερεύνηση του περιστατικού ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, με μία 55χρονη γυναίκα και την 25χρονη κόρη της να υποδεικνύουν ως πιθανό δράστη έναν άνδρα ηλικίας 53 ετών. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφο της 25χρονης, σε βάρος του οποίου λίγες ημέρες νωρίτερα είχε υποβάλει μήνυση για σωματική βλάβη και απειλή.

Το συγκεκριμένο άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες, τυγχάνει σεσημασμένος για άλλα αδικήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο 3 βολίδες από πυροβόλο όπλο και ένα μέρος από τέταρτη βολίδα, με την έρευνα να γίνει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για το εάν έχουν βληθεί από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά. Η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται από το Τ.Α. Αιγάλεω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.