Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ... Ούτε στην Μάνα του δεν έκανε ρουσφέτια ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ...!! Μιά άγνωστη απίθανη Ιστορία...!!

Την περιγραφή κάνει ο μετανοιωμένος αριστερός Τάσος Κοντογιαννίδης (συγγραφέας του βιβλίου "ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι"): ...




Την περιγραφή κάνει ο μετανοιωμένος αριστερός Τάσος Κοντογιαννίδης (συγγραφέας του βιβλίου "ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι"):




Μερικούς μήνες μετά την επικράτηση της 21ης Απριλίου, ο Στέλιος Παττακός μαζί με τον Νικόλαο Μακαρέζο επισκέφθηκαν τη μητέρα του πρώτου στα Χανιά.

Παρουσία του Μακαρέζου, η μητέρα του Παττακού, Μαρία, προέτρεψε τον γιο της:

 «Να φύγετε, παιδί μου, και να ξανάρθει ο Παυλής (ο Παύλος Βαρδινογιάννης), όπου μού 'πεμπε το αυτοκίνητό του δύο φορές τον χρόνο και με πήγαινε στο "Βενιζέλειο" (Νοσοκομείο). Του λόγου σας δεν μου το κάνετε τούτο και μου λέτε πως δεν κάνετε τέτοια ρουσφέτια! Ντα ρουσφέτι 'ναι να πέμψεις έναν γέρο άνθρωπο στο νοσοκομείο; Μηδέ τη μητέρα σου;».

Όταν μάλιστα τις παραμονές του «δημοψηφίσματος» του 1968 ρώτησε τη μητέρα του τι θα ψηφίσει, εκείνη του είπε: «Θα ρίξω στην κάλπη εκείνο το ψηφοδέλτιο που γράφει το όνομα του Παυλή!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.