Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανοίγουν στόματα στην Πάτρα: Με συγγενή του Μάνου είχε σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Την ξυλοκόπησε μπροστά στην Τζωρτζίνα»

Κάθε μέρα που περνάει ανοίγουν στόματα στην Πάτρα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Οι καβγάδες του Μάνου Δασκαλάκη με την Ρούλα Πισπιρίγκο...







Κάθε μέρα που περνάει ανοίγουν στόματα στην Πάτρα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Οι καβγάδες του Μάνου Δασκαλάκη με την Ρούλα Πισπιρίγκου, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και οι βίαιες συμπεριφορές.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή» και όχι εξ αίματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε μετά τον θάνατο της Μαλένας και πριν από την γέννηση της Ίριδας.

Ο δημοσιογράφος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση παραδέχτηκε ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη. Αν και ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο λόγος που είχε φύγει από το σπίτι πριν από τον θάνατο της Ίριδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.