Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρε θα σε κυνηγήσουμε και μέσα και στην Άγκυρα... Ακάρ: «Μάταιοι οι εξοπλισμοί και οι συμμαχίες της Ελλάδας»…

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ακάρ συνομίλησε με ομάδα δημοσιογράφων. Ο υπουργός Ακάρ επεσήμανε ότι συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις και οι ...







Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ακάρ συνομίλησε με ομάδα δημοσιογράφων. Ο υπουργός Ακάρ επεσήμανε ότι συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις και οι «παράνομες» ενέργειες ορισμένων πολιτικών στην Ελλάδα. 

Ο Ακάρ είπε: «Από τη μια πλευρά επιδιώκει συμμαχίες, ενώ από την άλλη, προσπαθεί να εξοπλιστεί. Όλα αυτά είναι μάταιες προσπάθειες. Αυτή η ιστορία ενέχει μαθηματικά και μηχανική και από αυτή την άποψη είναι άχρηστα έναντι της Τουρκίας.”

Ο υπουργός Ακάρ είπε, “Εξάλλου, θέλουμε να γίνει γνωστό ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ κανένα τετελεσμένο γεγονός ενάντια στα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα συμφέροντά μας στην Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και την Κύπρο και αυτό το υπογραμμίζουμε έντονα”

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ακάρ είπε, “Είμαστε γείτονες με την Ελλάδα, είμαστε σύμμαχοι. Ωστόσο, υπάρχουν κοινοί κίνδυνοι και κίνδυνοι εναντίον των δύο χωρών. Ποιοι είναι αυτοί; Υπάρχουν πρόσφυγες, Covid, τρομοκρατία. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη αυτά τα γεγονότα και ανάλογα να λειτουργήσουμε.

Είμαστε θέλουμε να καθιερώσουμε ένα σύστημα καθαρού, διάφανου και ανοικτού διαλόγου. Ο υπουργός Ακάρ επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν 2 συναντήσεις στην Αθήνα και 1 στην Άγκυρα στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Ο Ακάρ είπε, “Τους περιμένουμε να έρθουν στην Άγκυρα για την 4η συνάντηση, τους προσκαλούμε. Θέλουμε το Αιγαίο να είναι μια θάλασσα φιλίας και μιλάμε για δίκαιη μοιρασιά όλου του πλούτου”.

https://www.aksam.com.tr

Ξέρετε πως την εννοούν την δίκαιη μοιρασιά οι τούρκοι έτσι; Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου... 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.