Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανία: Οι Ρώσοι ξεθάβουν πτώματα για να καλύψουν τα εγκλήματα πολέμου, λένε αξιωματούχοι της Μαριούπολης

Η φρίκη του πολέμου δεν έχει τέλος στην Ουκρανία με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως να προκαλούν ανατριχίλα. Μέλη του δημοτικού συμβουλ...







Η φρίκη του πολέμου δεν έχει τέλος στην Ουκρανία με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως να προκαλούν ανατριχίλα.

Μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Μαριούπολης ισχυρίζονται ότι τα ρωσικά στρατεύματα αρχίζουν να ξεθάβουν τα πτώματα των θυμάτων που είναι θαμμένα στις αυλές των πολυκατοικιών για να καλύψουν με αυτό τον τρόπο τα εγκλήματα πολέμου.

Υπάρχει μάλιστα σχετική ανάρτηση στο Telegram που αναφέρει ότι οι Ρώσοι που έχουν καταλάβει την πόλη αρνούνται να αφήσουν τους κατοίκους να θάψουν πολίτες που φέρεται να έχουν σκοτωθεί από τα εχθρικά στρατεύματα.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «είναι άγνωστο γιατί θα γίνει η εκταφή και πού θα σταλούν οι σοροί», λένε οι Ουκρανοί, οι οποίοι θεωρούν ότι η Ρωσία προσπαθεί να κρύψει στοιχεία για πιθανά εγκλήματα πολέμου στην πολιορκημένη περιοχή. «Αλλά δεν θα τα καταφέρουν, όλος ο κόσμος καταγράφει ήδη τα πολυάριθμα εγκλήματα του ρωσικού στρατού στη Μαριούπολη».

Την ίδια ώρα Ουκρανοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για ρωσική θηριωδία με θύματα τους άμαχους στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου. Φέρεται μάλιστα να εντοπίζουν πτώματα κάθε ηλικίας στους δρόμους και σε ομαδικούς τάφους.

Στο μεταξύ πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από βομβαρδισμούς στην ουκρανική πόλη Μικολάγιφ όπου χρησιμοποιήθηκαν πυρομαχικά διασποράς, δήλωσε σε μήνυμά του στο Telegram ο Βιτάλι Κιμ, ο κυβερνήτης της περιοχής. Η Ρωσία, πάντως, αρνείται ότι στοχεύει περιοχές αμάχων στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.