Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχει γκόμενα ο ψυχάκιας...;;;; Ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που ακολουθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Μια μυστηριώδης γυναίκα εντοπίστηκε να ακολουθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών ότι άλλο ένα μέλος της οικογένειάς του ...









Μια μυστηριώδης γυναίκα εντοπίστηκε να ακολουθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών ότι άλλο ένα μέλος της οικογένειάς του έχει εισέλθει στη δημοσιότητα. Η γυναίκα, η οποία έχει ταυτοποιηθεί προσωρινά ως η Κιμ Σολ-Σονγκ, και φερόμενη ετεροθαλής αδελφή του βορειοκορεάτη ηγέτη, εθεάθη να παρακολουθεί τον δικτάτορα σε διάφορες πρόσφατες υποχρεώσεις.

Φαίνεται να είναι γύρω στα 30 ή 40, φοράει γυαλιά και κρατάει μια μεγάλη τσάντα. Έχει επίσης εντοπιστεί να φεύγει από τη Mercedes του Κιμ Γιονγκ Ουν και εθεάθη να του παραδίδει την ομιλία του σε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση τον Φεβρουάριο.

Ο Μάικλ Μάντεν, κορυφαίος εμπειρογνώμονας για την ελίτ της Βόρειας Κορέας, πρότεινε ότι μπορεί να ανήκει στον στενό κύκλο του ηγέτη. «Δεν γνωρίζουμε ποια δουλειά ή λειτουργία επιτελεί αυτό το άτομο», είπε σύμφωνα με τη Daily Mail.



Αλλά επειδή παρατηρήθηκε να φεύγει από το προσωπικό αυτοκίνητο του Κιμ Γιονγκ Ουν σε μια εκδήλωση, είναι λογική η υπόθεση ότι εργάζεται απευθείας γι’ αυτόν στο εκτελεστικό του γραφείο.

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει τέσσερα ή πέντε άτομα – άνδρες και γυναίκες – που εργάζονται ως διοικητικοί και προσωπικοί βοηθοί του. Αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι η προσωπική του γραμματέας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Κιμ Σολ-Σονγκ: Μία γυναίκα με πλούσια εμπειρία στην ελίτ της Βόρειας Κορέας



Εάν η εν λόγω γυναίκα είναι η 47χρονη Κιμ Σολ-Σονγκ, διαθέτει πλούσια εμπειρία στο ρόλο της.

Υπηρέτησε τον πατέρα της, τον πρώην ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ιλ, ως διευθύντρια εκδηλώσεων πριν από τον θάνατό του το 2011.

Ο κ. Madden – ο οποίος διευθύνει τον ιστότοπο North Korea Leadership Watch – χαρακτήρισε τη θέση αυτή «κρίσιμη». Είπε: «Περιλαμβάνει το συντονισμό του προγράμματος του ηγέτη, τις ρυθμίσεις ασφαλείας του, το πρωτόκολλο και τις απαιτήσεις κάλυψης από τον Τύπο κ.λπ. Σε μια πολιτική κουλτούρα όπως αυτή της Βόρειας Κορέας, είναι μια αρκετά κρίσιμη θέση εργασίας, καθώς το άτομο αυτό ελέγχει ποιοι εκλεκτοί πολίτες της Βόρειας Κορέας έχουν πρόσβαση στον ηγέτη – τουλάχιστον για δημόσιες εκδηλώσεις».

Η Κιμ Σολ-Σονγκ λέγεται επίσης ότι υπηρέτησε τον Κιμ Ιλ Σουνγκ – τον παππού της και ιδρυτή της χώρας – ως διερμηνέας ξένων γλωσσών. Ορισμένες πηγές της αποδίδουν περαιτέρω ρόλους στα τμήματα προπαγάνδας και άμυνας του καθεστώτος.

Ο κ. Madden πρόσθεσε: «Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την ηγεσία πριν από δέκα χρόνια, ήταν μια βασική πολιτική υποστηρίκτρια της ελίτ και παρείχε αποτελεσματική υποστήριξη στη διαδοχή και τη μετάβασή του».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.