Tελευταια Νεα

Τρίτη, Απριλίου 05, 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Λύγισε η μητέρα της – Μου έλεγε «πάρε με μαμά από εδώ, δεν έχω κάνει τίποτα»Για τις σοκαριστικές εξελίξεις της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μίλησε η μητέρα της 33χρονης, τονίζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα.

«Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα, με τα μάτια μιλήσαμε, είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα. Τίποτα. Είναι αθώο και θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή» είπε η κα. Ελένη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Για το αν θα ομολογήσει το έγκλημα, απάντησε ότι δεν υπάρχει αυτό το σενάριο για εκείνη. «Δεν το έχω ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ξέρω το παιδί μου. Το έχω μεγαλώσει με αρχές, παππού, γιαγιά, να έχει ψηλά το κεφάλι, να μην λέει ψέματα. Δεν το βάζω στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους μας τα υπόλοιπα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει αθώα. Είμαι σίγουρη» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δικηγόρους που αναπτέρωσαν το ηθικό της Ρούλας. Προφανώς καταλαβαίνετε για ποιο λόγο το ηθικό της είχε πέσει πάρα πολύ, γιατί μέσα της νιώθει ότι είναι αθώα, αλλά πολύ προδομένη. Πολύ προδομένη. Και μου έλεγε «Πάρε με μαμά από εδώ, πάρε με! Δεν έχω κάνει τίποτα! Τίποτα»!», πρόσθεσε.

«Δεν ήξερε τίποτα για την κεταμίνη, πέσαμε από τα σύννεφα»

Για την κεταμίνη και αν γνώριζαν τι είναι αυτή η ουσία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ και η Ρούλα, όταν το πρωτοάκουσε πήγε να μπει μέσα στο κινητό της, λίγο πριν τη συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν ότι θα τη γυρίσουν στο σπίτι και ξαφνικά βρέθηκε κατηγορουμένη από αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει, ειδικά η Ρούλα που είχε σχέση με τα φάρμακα του παιδιού. Γιατί τόσο καιρό που το είχε σπίτι έπρεπε να παίρνει κάποια φάρμακα το παιδί. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία. Καθόλου. Ούτε η οικογένειά μας.

Για την αιτία θανάτου των παιδιών είπε: «πιστεύω, ότι ο θάνατος των τριών παιδιών, θα σας κοιτάζω στα μάτια και θα πω, ότι είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν κάποιες ασάφειες και καλύτερα θα σας τα πει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ για τη βοήθεια που έδωσε στην κόρη μου, για το ηθικό που της έχει αναπτερώσει και που προσπάθησε ανθρώπινα να προσεγγίσει τη Ρούλα και να σταθεί η Ρούλα στα πόδια της».

«Υπάρχει σε παιδιατρικό νοσοκομείο σίγουρα, το νοσοκομείο ξέρει, φυλάσσεται πολύ καλά, πρέπει να έχεις κλειδί για να την πάρεις».

«Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε»

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως η Ρούλα θα μπορούσε να κάνει κάτι ακραίο για να κρατήσει τον Μάνο κοντά της, η μητέρα απάντησε «Ποτέ στα παιδιά της. Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε, ήταν πρότυπο μητέρας. Υπάρχουν και οι γείτονες και οι φίλοι. Ήταν πρότυπο μητέρας και στα 3 παιδιά. Στη Μαλένα της είχε μεγάλη αδυναμία γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε και η Μαλένα ήταν συνεχώς με τη μαμά της. Ήθελε τη μαμά της.

»Όταν ήρθε η Ίριδα εφόσον είχαμε χάσει τη Μαλένα, ήταν θείο δώρο για τη Ρούλα. Ήθελε να είναι όλα τέλεια, στις ώρες της, σε ό,τι της είχαν πει οι γιατροί. Η Τζωρτζίνα είναι ένα κεφάλαιο της Ρούλας, ήταν όλος της ο εαυτός της, ήταν για αυτό που ζούσε». Όταν έμεινε τετραπληγική, είπε η Ρούλα φέρτε το παιδί όπως και να είναι το θέλω σπίτι μου, εγώ θα το έχω μόνο να το κοιτάζω, η ίδια η μάνα έκανε το παιδί να την κοιτάει και να γελάει».

«Λύγισε» σε ερώτηση του Κατερινόπουλου

Σε ερώτηση που έθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το αν είχε κάποια άλλα προβλήματα η Ρούλα Πισπιρίγκου που έκανε κάποιους άλλους να την εκδικηθούν και να δώσουν την ουσία στο παιδί, η Ελένη Πισπιρίγκου απάντησε: «Δεν μπορώ να το πω, πιστεύω ότι στην ανάνηψη έγινε λάθος γιατί η Ρούλα από τις 14.30 ήταν έξω».

Ο κ. Κατερινόπουλος συνέχισε με δεύτερη ερώτηση για τη στάση που κρατούν οι συμπέθεροί της, οι οποίοι δεν βγαίνουν από τα ΜΜΕ, ρωτώντας «μήπως υπάρχουν άλλες δυνάμεις και το εξιλαστήριο θύμα είναι η κόρη σας; «Δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να κατηγορήσω ανθρώπους» είπε η μητέρα κλαίγοντας.

«Πιστεύω ότι είναι γραμμή ίσως του δικηγόρου τους να μην βγαίνουν. Κι εδώ που ήρθαν οι ρεπόρτερ χθες, συνεχώς είναι έξω από εμάς. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό και γιατί αυτοί έχουν αυτή τη στάση».

«Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω» είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη που υποστήριζε τη Ρούλα μέχρι να βρεθεί η κεταμίνη, η κα. Ελένη είπε: «Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δε μπορώ να την κρίνω εγώ. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω. Τη στάση του να την κρίνετε εσείς».

Είπε στην κόρη μου ότι τα κάνει όλα ψέματα και θα είναι πίσω της. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κ. Δασκαλάκης είναι έξω. Δεν διώκεται».

« Προηγουμενη
Επομενη »