Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στο Παπανικολάου: «Ο άνθρωπος εξαϋλώθηκε, έμειναν μόνο τα πόδια του», λένε οι συγγενείς του

  Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του 79χρονου που έχασε το πρωί της Τετάρτης τη ζωή του από την φωτιά που εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο Παπα...

 







Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του 79χρονου που έχασε το πρωί της Τετάρτης τη ζωή του από την φωτιά που εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο protothema.gr η κουνιάδα του 79χρονου Κώστα Νάτση, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για 18 ημέρες και σύντομα θα έπαιρνε εξιτήριο, τονίζει ότι ακόμα δεν μπορούν καταλάβουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη σημειώθηκε αυτή η τραγωδία και ζητούν απαντήσεις σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. «Το μόνο που μας έχουν πει μέχρι τώρα είναι ότι περιμένουν το πόρισμα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο 79χρονος με καταγωγή από τον Λαγκάδα Ιωαννίνων, ζούσε τα τελευταία 45 χρόνια με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη και ήταν επί σειρά ετών στέλεχος γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας. Τραγική ειρωνεία ότι ο γιος του, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είχε οργανώσει την πτέρυγα της Β´ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, εκεί όπου ο πατέρας του έχασε τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο το πρωί της Τετάρτης.

«Στο νοσοκομείο ήταν 18 ημέρες καθώς είχε αρρωστήσει από κορωνοϊό. Στην αρχή πήγε με πυρετό και χρειάστηκε να του δώσουν διάφορα φάρμακα για να υποχωρήσει. Από τις εξετάσεις που του έκαναν οι γιατροί διαγνώστηκε με πνευμονία και για αυτόν τον λόγο τον κράτησαν μέσα. Του έδωσαν το μονοκλονικό χάπι και άρχισε να είναι καλύτερα. Τη Δευτέρα ο γιατρός μας ανακοίνωσε ότι όλα πάνε καλά και ήταν αισιόδοξος, ωστόσο μετά συνέβη αυτή η τραγωδία», ανέφερε η σύζυγος του αδελφού του 79χρονου.

Περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει φωτιά στο νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κόρη του, όμως ουδείς γνώριζε τι θα ακολουθούσε. «Τα παιδιά του άκουσαν ξαφνικά αυτό που έγινε και έτρεξαν αμέσως στο Παπανικολάου. Όταν έφτασαν εκεί δεν αντίκρισαν άνθρωπο καθώς ήταν εξαϋλωμένος. Είχανε μείνει μόνο το πόδια του και ήτανε κάρβουνο ολόκληρος. Είναι φοβερό αυτό που συνέβη και δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι έφυγε με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή. Είναι αδιανόητο», υπογραμμίζει.

Η κηδεία του 79χρονου θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 13:00. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Λαγκάδα Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.