Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακρόν: Θα πάω στην Ουκρανία εάν το ταξίδι αυτό θα ήταν «χρήσιμο»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι είναι «έτοιμος» να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ουκρανία, αλλά μόν...









Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι είναι «έτοιμος» να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ουκρανία, αλλά μόνο εάν το ταξίδι ήταν «χρήσιμο» στο πλαίσιο των επισκέψεων πολλών Ευρωπαίων ηγετών τις τελευταίες ημέρες.

«Είμαι έτοιμος για όλα, συμπεριλαμβανομένου του να πάω στο Κίεβο. Αλλά δεν θα το κάνω αυτό για μια επίσκεψη στην πρεσβεία, θέλω να είμαι χρήσιμος. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σταματήσω τον πόλεμο και να προστατέψω τους Γάλλους από την εξάπλωση του πολέμου. Αν φτάσουμε στην επανενεργοποίηση του διαλόγου, τότε ίσως μια επίσκεψη θα ήταν χρήσιμη», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν, το βράδυ της Δευτέρας, στο BFMTV, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro.

Ο Μακρόν θέλει να πάει στην Ουκρανία μόνο εάν τα ταξίδια είναι χρήσιμα για την επίτευξη μιας συμβιβαστικής λύσης για την ειρήνη

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Ζοζέπ Μπορέλ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, ο Αυστριακός Καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ταξίδεψαν στο Κίεβο τις τελευταίες ημέρες.

Στη Μόσχα ταξίδεψε σήμερα ο Καρλ Νεχάμερ, όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Εμανουέλ Μακρόν συμμετέχει ενεργά στις διπλωματικές προσπάθειες, έχοντας συχνές συνομιλίες με τους Ρώσους και Ουκρανούς προέδρους Βλαντιμίρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Romania Libera

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.