Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Να εξεταστεί αν η ιατροδικαστική υπηρεσία έπραξε τα δέοντα», δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας

Για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, με αφορμή την είδηση ότι ζήτησε να γίνει πειθ...









Για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, με αφορμή την είδηση ότι ζήτησε να γίνει πειθαρχική έρευνα για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που αφορούν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι «δεν μπορεί κανείς να ζητά πειθαρχική διαδικασία, όταν ακόμα δεν υπάρχει απόδειξη για κάτι το οποίο δεν έγινε σωστά», προσθέτοντας ότι ο προϊστάμενος των ιατροδικαστών, Νίκος Καρακούκης, μόνος του ξεκίνησε μια διαδικασία ελέγχου για το αν και κατά πόσο έγιναν όλα όσα έπρεπε από την πλευρά της ιατροδικαστικής υπηρεσίας ώστε να μη δημιουργούνται αμφιβολίες στην κοινή γνώμη.

«Εγώ εκ του ρόλου μου το μόνο που του ζήτησα είναι να εξετάσει κάθε ενδεχόμενο για το αν έγιναν όλα σωστά», επισήμανε ο Κώστας Τσιάρας και συμπλήρωσε ότι «υπήρχε μια ειδησεογραφία που δεν ήταν ακριβής».

Ο υπουργός τόνισε ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το συγκεκριμένο γεγονός και υπήρχαν εξελίξεις με τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, έστειλε μια επιστολή προς τον κ. Καρακούκη που του ζητούσε να διερευνήσει όλα τα δεδομένα «ούτως ώστε να ξέρουμε αν όντως η ιατροδικαστική υπηρεσία που είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης έκανε τα δέοντα».

«Δεν έκανα τίποτα απολύτως παραπάνω από αυτό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.