Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Bρετανία: 12χρόνη έπεσε θύμα βιασμού- Aυτοκτόνησε όταν αστυνομικός την αποθάρρυνε να κάνει μήνυση ...

Συγκλονίζει η υπόθεση της 12χρονης Σεμίνα Χάλιγουελ στην Βρετανία. Σύμφωνα με συνέντευξη της μητέρας της στο Sky News, η 12 έπεσε θύμα βιασ...









Συγκλονίζει η υπόθεση της 12χρονης Σεμίνα Χάλιγουελ στην Βρετανία.

Σύμφωνα με συνέντευξη της μητέρας της στο Sky News, η 12 έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητή της κι αυτοκτόνησε αμέσως μετά από την κατάθεση που έδωσε στις αρχές καθώς αστυνομικός την αποθάρρυνε να να υποβάλει ποινική δίωξη, μη δίνοντας την πρέπουσα σημασία στην καταγγελία της.

Η Σεμίνα Χάλιγουελ, η οποία είχε αυτισμό, ανέφερε ότι βιάστηκε από ένα μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο με αυτήν και την είχε πείσει μιλώντας μαζί της στο Snapchat για να τον συναντήσει κρυφά.

Η μητέρα της, Ρέιτσελ Χάλιγουελ, επικοινώνησε με την αστυνομία αφού η Σεμίνα είπε στην μητέρα της τι είχε συμβεί αφού είχε προηγουμένως αυτοτραυματιστεί σοβαρά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ "έκαναν τη Σεμίνα να νιώθει ότι τους ενοχλούσε", σύμφωνα με δύο μέλη της οικογένειας που ήταν παρόντα στην κατάθεση, και έτσι δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον του αγοριού.

Η Ρέιτσελ, μαζί με τη θεία της Σεμίνα, Κλερ Χάλιγουελ, είπε ότι ο επικεφαλής ντετέκτιβ "κάθισε εκεί και άρχισε να γκρινιάζει για όλες τις φόρμες που θα έπρεπε να συμπληρώσει αν 12χρονη έκανε την καταγγελία τονίζοντας πόσο καιρό θα του έπαιρνε για να τις συμπληρώσει.

Ο ντετέκτιβ "είπε στη Σεμίνα ότι βασικά, είναι ο λόγος της εναντίον του και την ρώτησε εάν θέλει πραγματικά αυτή η υπόθεση "να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της" επί μακρόν αφού δεν θα γινόταν εκδίκαση νωρίτερ από 18 μήνες έως και δύο χρόνια.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.