Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τήνος: Τον σκότωσε επειδή πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του Συνελήφθη ο 90χρονος δράστης - Θύμα του διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας

Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Τήνο ότι ένας άνδρας 90 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 50χρονο το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με...









Σοκ προκαλεί η είδηση από τη Τήνο ότι ένας άνδρας 90 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 50χρονο το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, ο λόγος που οδήγησε στην τραγωδία ήταν ότι το θύμα είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του (σ.σ. ήταν αγιογράφος), όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Το θύμα ήταν διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και πατέρας δύο παιδιών.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ηλικιωμένου δράστη, ενώ στο Τμήμα δίνει κατάθεση και η σύζυγος του 50χρονου.

Μάλιστα, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος ενώ ο δραστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα!».

Το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων, λένε κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λένε τα «έβαζε» με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.