Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Ανακάλυψε ότι στενός φίλος βίασε την 6χρονη κόρη του και τον έβαλε να σκάψει τον τάφο του και να αυτοκτονήσει...!!!

Ένας άνδρας στη Ρωσία θέλησε να πάρει εκδίκηση από ένα στενό φίλο του, όταν έμαθε ότι βίασε την 6χρονη κόρη του, με αποτέλεσμα να τον οδηγ...









Ένας άνδρας στη Ρωσία θέλησε να πάρει εκδίκηση από ένα στενό φίλο του, όταν έμαθε ότι βίασε την 6χρονη κόρη του, με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει σε ένα δάσος, όπου τον έβαλε να σκάψει τον τάφο του, όπου στη συνέχεια έπεσε μέσα νεκρός.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, στη περιοχή Σαμάρα, ο Σλάβα Ματρόσοφ είχε μεθύσει μαζί με τον στενό του φίλο Ολεγκ Σβιρίντοφ, όταν έτυχε να ελέγξει το κινητό του και να βρει βίντεο, στο οποίο βίαζε την 6χρονη κόρη του, που τώρα είναι 9 ετών.
Ο Ολεγκ Σβιρίντοφ μαζί με τον Σλάβα Ματρόσοφ

Με βάση το δημοσίευμα, ο Ματρόσοφ φέρεται να επιβεβαίωσε ότι ο φίλος του ήταν παιδόφιλος και πως είχε ασελγήσει και σε άλλα παιδιά πέρα από την κόρη του, οπότε έδωσε δύο επιλογές. Έπρεπε λοιπόν,να επιλέξει εάν θα παραδοθεί στην αστυνομία ή αν θα δεχτεί την οργή του, με εκείνον να επιλέγει το δεύτερο

.

Ο Σλάβα Ματρόσοφ μαζί με την οικογένεια του

Έτσι, τον οδήγησε σε ένα δάσος, όπου τον έβαλε να σκάψει τον τάφο του, ενώ φέρεται ο Ολεγκ Σβιρίντοφ να αυτοκτόνησε, πέφτοντας πάνω σε ένα μαχαίρι που κρατούσε ο Ματρόσοφ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τις οποίες επικαλείται το βρετανικό δημοσίευμα.

Η υπόθεση αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, η οποία έκανε έρανο και συγκέντρωσε χρήματα για τα δικαστικά έξοδα του πατέρα, καθώς μετά από λίγο συνελήφθη από την αστυνομία. Τελικά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών σε σωφρονιστικό κατάστημα για παρακίνηση σε αυτοκτονία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.