Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα φρίκη σε χωριό του Κιέβου – Εκτέλεσαν 6 αμάχους σε υπόγειο σπιτιού

Τα πτώματα έξι ανθρώπων, που έχουν σκοτωθεί από σφαίρες, ανακαλύφθηκαν σε υπόγειο σε ανατολικό προάστιο του Κιέβου, απ’ όπου αποσύρθηκε στα...









Τα πτώματα έξι ανθρώπων, που έχουν σκοτωθεί από σφαίρες, ανακαλύφθηκαν σε υπόγειο σε ανατολικό προάστιο του Κιέβου, απ’ όπου αποσύρθηκε στα τέλη Μαρτίου ο ρωσικός στρατός, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική εισαγγελία.

«Τα πτώματα έξι αμάχων, που φέρουν τραύματα από σφαίρες, ανακαλύφθηκαν στο υπόγειο ενός σπιτιού», δήλωσε η εισαγγελία μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μια φωτογραφία πτωμάτων και διευκρινίζοντας πως άρχισε έρευνα.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι στρατιωτικοί της Ρωσικής Ομοσπονδίας δολοφόνησαν αμάχους στο χωριό Σεβτσένκοβο, στην περιφέρεια του Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο», ανέφερε η εισαγγελία.

Εκατοντάδες πτώματα αμάχων, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες σε πόλεις γύρω από το Κίεβο, μεταξύ των οποίων η Μπούτσα και η Ιρπίν, μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την περιοχή αυτή στα τέλη Μαρτίου.

Η Μόσχα λέει πως επικεντρώνεται πλέον στην ανατολική Ουκρανία, όπου βρίσκεται το Ντονμπάς, που έγινε στόχος προτεραιότητας του Κρεμλίνου, πράγμα που δημιουργεί φόβους στο Κίεβο ότι επίκειται «πολύ προσεχώς» μια μεγάλη ρωσική επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.