Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σακραμέντο: Η στιγμή που άγνωστος ανοίγει πυρ μετά από καυγά έξω από νυχτερινό κέντρο - 6 νεκροί

    Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στον Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν τουλά...

   







Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στον Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν τουλάχιστον δύο οπλοφόροι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια καυγά.

Σύμφωνα με την Κάθι Λέστερ, την αρχηγό της αστυνομίας στο Σακραμέντο, περί τις 02:00 ξέσπασε «μεγάλος καβγάς» στο κέντρο της πόλης και λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Τουλάχιστον ένα όπλο – κλεμμένο – ανακτήθηκε στον τόπο του μακελειού από τους αστυνομικούς που διενεργούν την έρευνα, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι «αρκετοί» ένοπλοι άνοιξαν πυρ.

Η κυρία Λέστερ είπε ότι επιτόπου πριν εκτυλιχτεί η τραγωδία βρισκόταν «πλήθος» ανθρώπων.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο καβγάς ξέσπασε έξω από το London, νυχτερινό κέντρο που άνοιξε το 2019. Τουλάχιστον ένας από τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με την εφημερίδα Sacramento Bee.

Αρκετά βίντεο που κυκλοφορούν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά η αυθεντικότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί εικονίζουν καβγά στον οποίο εμπλέκονται αρκετοί άνθρωποι, προτού ακουστεί σειρά εκπυρσοκροτήσεων που παραπέμπει σε αυτόματο τουφέκι.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε αμερικανικά ΜΜΕ επίσης έκαναν λόγο για πυρά που έμοιαζαν να προέρχονται από αυτόματο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.