Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ολοκλήρωσε την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Επί 4 ώρες απαντούσε στα ερωτήματα της ανακρίτριας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 18η τακτική ανακρίτρια. Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτ...









Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 18η τακτική ανακρίτρια. Η 33χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντούσε επί τέσσερις ώρες στα ερωτήματα της ανακρίτριας για την υπόθεση της Πάτρας, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Τώρα, ο εισαγγελέας έχει εισέλθει στο γραφείο της ανακρίτριας και θα απευθύνει και ο ίδιος ερωτήματα στην κατηγορούμενη. Στη συνέχεια, εισαγγελέας και ανακρίτρια πρόκειται να κάνουν διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για το εάν δηλαδή θα κριθεί προφυλακιστέα ή όχι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την ανακρίτρια.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Οργή για την Ρούλα Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων – “Να ψοφήσεις, γιατί σκότωσες τα μωρά;”

Η 33χρονη έφτασε στα δικαστήρια λίγη ώρα πριν από τις 12 το μεσημέρι, φορώντας πάντα το μαύρο μπουφάν με την κουκούλα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και έχοντας στο πλευρό της τους δικηγόρους της. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας.

Πολλοί ήταν οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι οποίοι εξαγριωμένοι φώναζαν μεταξύ άλλων: «να ψοφήσεις σκ@@, καρ@@@, γιατί σκότωσες τα μωρά;»

Πολλοί επιχείρησαν να επιτεθούν στην 33χρονη με τους άνδρες των MAT και της ΟΠΚΕ να δημιουργούν κλοιό γύρω της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.