Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό είναι το κελί της 33χρονης - Πώς περνάει τις πρώτες ώρες στη φυλακή

Τις πρώτες ώρες στο κελί της στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η oργισμένη «υποδοχή» από τις κρατούμενες...









Τις πρώτες ώρες στο κελί της στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η oργισμένη «υποδοχή» από τις κρατούμενες των φυλακών - Η 33χρονη ζήτησε τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις

Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί, προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, απομονωμένη από τις άλλες κρατούμενες που κατά τη μεταγωγή της στις φυλακές της φώναζαν «φόνισσα» και «να πεθάνει».

Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Οι πρώτες στιγμές της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, η 33χρονη με την είσοδό της στις φυλακές πέρασε συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών και την επιβλέπουσα εισαγγελέα.

Αμέσως μετά την εξέτασαν γιατροί, με την ίδια να υπογράφει ότι είναι υγιής.

Καθόλη τη διαδικασία υπήρξε συνεργάσιμη, ενώ μετά το τέλος του διαδικαστικού κομματιού, μεταφέρθηκε μόνη της σε ένα από τα δύο κελιά, πάνω από το αναρρωτήριο των φυλακών.

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η ίδια είναι μανιώδης καπνίστρια και έξω από το κελί της υπάρχει φύλακας που κρατά τον αναπτήρα, ενώ υπάρχει και καρτοτηλέφωνο για να μπορεί να επικοινωνεί όταν το θέλει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη βρίσκεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

Υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, εξού και θα προαυλίζεται μόνη σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό – Κλαίει και φωνάζει

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr άρχισε να φωνάζει και να κλαίει καθώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι θα περάσει το επόμενο διάστημα μέσα σε ένα κελί.

Προς το παρόν βρίσκεται στο αναρρωτήριο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού ενώ με το πλαίσιο κράτησής της ασχολείται μέχρι αυτή την ώρα αρμόδιος εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για 24ωρη φυσική παρακολούθησή της από βάρδιες σωφρονιστικών υπαλλήλων και το πιθανότερο είναι να κρατηθεί σε ένα από τα δύο κελία που βρίσκονται γι’ αυτές τις περιπτώσεις σε ειδικό χώρο και χαρακτηρίζονται τελείως απομονωμένα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού προέβλεψε να υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο στο οποίο θα μπορεί να τηλεφωνεί στους δικηγόρους της και τους δικούς της ανθρώπους χωρίς να έρχεται σε επαφή με οποιονδήποτε άλλο κρατούμενο ενώ φέρεται να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να έχει στο κελί της τηλεόραση.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει δοθεί, επίσης, εντολή να βρίσκεται σε επιφυλακή ειδική ομάδα σωφρονιστικών υπαλλήλων με ειδική εκπαίδευση προκειμένου εάν χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της εκτός φυλακής (π.χ. για νοσηλεία σε νοσοκομείο ή γνωμάτευση από ψυχίατρο) να μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μέχρι αυτή την ώρα, πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι δεν περίμενε ότι θα κατέληγε τελικά στη φυλακή με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει ήδη ένα επεισόδιο με φωνές και κλάματα.

Τέλος έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποτραπεί τυχόν απόπειρα αυτοτραυματισμού της


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.