Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά, η Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 300.000 € που βρέθηκαν σε τράπεζα – «Φουντώνει» το θρίλερ

Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται ...









Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Η σπιτονοικοκυρά είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν ερωτήματα…

Η σπιτονοικοκυρά πέθανε το Φθινόπωρο του 2020 στην Πάτρα. Ήταν η εποχή που όπως έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, ήταν λεχώνα και δεν μπορούσε να πηγαίνει στο νοσοκομείο. Μια σειρά από μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο για δικές της επισκέψεις στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα όπως έχει αναφερθεί συστηνόταν ως ανιψιά της 69χρονης. Επιπλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει, πως η σπιτονοικοκυρά πέθανε από καρκίνο. Κάτι που όμως δεν προκύπτει στις Αρχές. Σε κάθε περίπτωση η ηλικιωμένη είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν και φωνές, που αναφέρουν ότι η 69χρονη δεν έχει ταφεί στο νεκροταφείο στην Πάτρα, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησαν ύστερα από επιθυμία της, στην αποτέφρωση. Πάντως, τάφος που φέρει το όνομα της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του newsit.gr υπάρχει στο Α΄ Νεκροταφείο. Το μνημείο έχει κατακλυστεί από χορτάρια, ενώ τα μάρμαρα είναι σπασμένα, γεγονός που φανερώνει ότι για αρκετό καιρό κανείς δεν είχε μεταβεί εκεί για το φροντίσει.

Την ίδια ώρα -όπως αποκαλύπτουν- οι συγγενείς της στο newsit.gr, έμαθαν για το θάνατο της από τις εξελίξεις στην Πάτρα. «Δεν έχουμε ιδέα την περιουσία. Τη Δευτέρα θα μιλήσουν όλα τα ξαδέρφια της θείας μου με δικηγόρο για να τους πει ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω καν αν υπάρχει η περιουσία που λένε. Μόνο το τριώροφο σπίτι εκεί που έμεναν με το ζευγάρι ξέρω ότι είναι στο όνομα της», λέει στο newsit.gr, ανιψιός της 69χρονης. Και προσθέτει: «Τώρα μάθαμε ότι ο Μάνος πλήρωσε την κηδεία. Νομίζω την έκαψαν, την έχουν αποτεφρώσει. Απλά δεν ενημέρωσε κανέναν η Πισπιρίγκου ότι πέθανε η συγγενής μας.»

Το μυστήριο με την σπιτονοικοκυρά στην Πάτρα συνεχίζεται. Οπως αποκαλύφθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης γνώρισε την σπιτονοικοκυρά όταν εργαζόταν ως διανομέας και της πήγαινε φαγητό. Προφανώς η γυναίκα μετά την γνωριμία ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι και παραχώρησε το σπίτι στο ισόγειο χωρίς χρήματα. Κάποια στιγμή ο Μάνος έκανε πρόβες με την κιθάρα του στον 1ο όροφο (και αυτόν τον είχε παραχωρήσει) και η γυναίκα έμενε στο δεύτερο. Φαίνεται όμως ότι η γυναίκα άρχισε να ενοχλείται (άγνωστο για ποιους λόγους) και ζήτησε ενοίκιο. Τότε άρχισαν οι προστριβές. Πάντως ο Μάνος εξακολουθούσε να χειρίζεται τα οικονομικά της αφού ήταν κατάκοιτη.

Η γυναίκα πέθανε το 2020 αλλά παραμένει άγνωστο αν ετάφη τελικά ή αν αποτεφρώθηκε όπως η ίδια επιθυμούσε. Στο Α’ νεκροταφείο πάντως υπάρχει ένας τάφος. Πρόχειρος. Με το όνομά της. Αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει η φωτογραφία ενός αγνώστου. Ενός άνδρα. Ωστόσο υπάρχει ένα χαρτί – πιστοποιητικό θανάτου το οποίο έχει υπογραφεί από γιατρό.




Το Ανθρωποκτονιών διερευνά αν το έγγραφο είναι πλαστό. Στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας υπάρχουν 300.000 ευρώ αφού ο σύζυγός της που πέθανε πριν 4 χρόνια ήταν δικηγόρος Αθηνών και η ίδια καθηγήτρια. Να τονιστεί πως η έρευνα για την σπιτονοικοκυρά “τρέχει” παράλληλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.