Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλικιωμένος παρέδωσε σε απατεώνες 30 χρυσές λίρες, 500 ευρώ και χρυσαφικά στην Καβάλα

Ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα σταμάτησαν την δράση τους τα κυκλώματα των απατεώνων που τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους και τους πείθουν ότι συγγενικά...







Ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα σταμάτησαν την δράση τους τα κυκλώματα των απατεώνων που τηλεφωνούν σε ηλικιωμένους και τους πείθουν ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν τραυματιστεί σε τροχαίο. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν γερή μπάζα από ένα ακόμη θύμα τους στην Καβάλα.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο άτυχος ηλικιωμένος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός και του είπε ότι ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, για την οποία χρειάζεται μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο τρομοκρατημένος ηλικιωμένος απάντησε ότι είχε μόνο 500 ευρώ, αλλά ο ψευτογιατρός... "συμβιβάστηκε" με 30 χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Στο σπίτι του θύματος έφτασε λίγο αργότερα μια άγνωστη γυναίκα, που ήταν η "εισπράκτορας" του κυκλώματος και παρέλαβε τα χρήματα και τα τιμαλφή. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Καβάλας που διενεργεί έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών και τυχόν συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.