Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λένε ότι είναι μαύρος... Άφαντος ο δράστης που αιματοκύλησε το μετρό της Νέας Υόρκης τραυματίζοντας 29 ανθρώπους

Για περισσότερες από 5 ώρες η αστυνομία ψάχνει τον άνδρα που άνοιξε πυρ στο μετρό της Νέα Υόρκης, τραυματίζοντας 29 επιβάτες με τουλάχιστον...









Για περισσότερες από 5 ώρες η αστυνομία ψάχνει τον άνδρα που άνοιξε πυρ στο μετρό της Νέα Υόρκης, τραυματίζοντας 29 επιβάτες με τουλάχιστον 10 να έχουν πυροβοληθεί.

Ο ένοπλος έχει τραπεί σε φυγή μετά την επίθεση στον σταθμό του Μπρούκλιν και η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη της αιματηρής επίθεσης έχοντας ελάχιστες περιγραφές του καθώς πηγές αποκάλυψαν στην New York Post ότι οι κάμερες παρακολούθησης ήταν εκτός λειτουργίας.

Αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουν οι αστυνομικοί είναι πως πρόκειται για έναν μαύρο άντρα, μετρίου αναστήματος, που φορούσε ένα πράσινο γιλέκο και όχι πορτοκαλί όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, ένα γκρι φούτερ και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα.

Η αστυνομία «σαρώνει» τις κάμερες ασφαλείας στις γύρω περιοχές με σκοπό να εντοπίσει την πορεία διαφυγής του δράστη που αφού πέταξε καπνογόνο μέσα σε βαγόνι του μετρό άρχισε να πυροβολεί τους επιβάτες.

Ένα μπλοκαρισμένο Glock και δύο γεμιστήρες βρέθηκαν αργότερα στο σημείο πράγμα που σημαίνει ότι αν το όπλο δεν παρουσίαζε δυσλειτουργία οι σημερινές εικόνες θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.