Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλμυρός: «Μαϊμού» ο βιασμός 25χρονης από τον πρώην σύντροφό της στην τουαλέτα ουζερί

«Μαϊμού» αποδείχθηκε ο βιασμός μιας 25χρονης στις τουαλέτες ενός καφέ– ουζερί στον Αλμυρό, αφού η νεαρή γυναίκα ανακάλεσε την καταγγελία ...









«Μαϊμού» αποδείχθηκε ο βιασμός μιας 25χρονης στις τουαλέτες ενός καφέ– ουζερί στον Αλμυρό, αφού η νεαρή γυναίκα ανακάλεσε την καταγγελία που είχε κάνει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και δήλωσε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τον 27χρονο πρώην σύντροφό της, αλλά με τη συναίνεσή της!

Η κοπέλα, που είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από την οποία δεν προέκυψαν εκδορές, αμυχές ή άλλα ίχνη βίας. Έτσι, το Σάββατο έδωσε συμπληρωματική κατάθεση με την οποία ανακάλεσε τη μήνυση που είχε υποβάλλει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα του καταστήματος ο 27χρονος την ακολούθησε, κλείδωσε την πόρτα, την ακινητοποίησε και την βίασε.

Στην απολογία του στον ανακριτή, ο φερόμενος ως βιαστής κατέθεσε ότι η πρώην σύντροφός του που βρισκόταν με διαφορετική παρέα στο ουζερί του ζήτησε να βρεθούν στην τουαλέτα και έκαναν συναινετικό σεξ. Μετά τη νέα κατάθεση της νεαρής, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Ωστόσο, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, που θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα παύσει η κατηγορία εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.