Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ινδία: Αντί για δίδυμα γεννήθηκε ένα μωρό με 2 κεφάλια και 3 χέρια – Τι λένε οι γιατροί (φωτό)

Ένα τελείως απρόσμενο και περίεργο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, αφού γονείς περίμεναν δίδυμα αλλά η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα μωρό με δ...







Ένα τελείως απρόσμενο και περίεργο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, αφού γονείς περίμεναν δίδυμα αλλά η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές.

«Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σπάνια και η κατάσταση των μωρών παραμένει επικίνδυνη, ειδικά τις πρώτες μέρες», λένε οι γιατροί στο κρατίδιο Μάντια Πραντές της Ινδίας που συνέβη το ασυνήθιστο γεγονός.



Ξένα μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς της Σαχίν Καν και ο σύζυγός της, Σοχάιλ περίμεναν πλήρως σχηματισμένα δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γέννησε ένα δικέφαλο μωρό στις 28 Μαρτίου στην πόλη Ρατλάν.

Αυτή η διαταραχή είναι γνωστή ως δικέφαλος parapagus dicefalik όπου δύο μωρά ενώνονται με έναν κορμό που συχνά οδηγεί σε θνησιγένεια. Όμως τα δίδυμα που συνδέονται από θαύμα έχουν επιζήσει μέχρι στιγμής και έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο κοντινής πόλης για να παρακολουθούνται από γιατρούς.

Η μητέρα τους παραμένει επίσης στο νοσοκομείο. «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία επέμβαση στο μωρό» λένε οι γονείς που τα παρακολουθούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.