Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας μέσα σε 13 ώρες μία ημέρα πριν πεθάνει

Πέντε φορές σε διάστημα 13 ωρών φαίνεται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 9χρονη Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα στοιχεία της δι...









Πέντε φορές σε διάστημα 13 ωρών φαίνεται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 9χρονη Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου του παιδιού, στις 28/01/2022.

Η καταγραφή των επεισοδίων


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στις 11:00 το πρωί, η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία, μυδρίαση και άλλα φαινόμενα που κράτησαν τουλάχιστον τριάμισι λεπτά.

Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο που κράτησε ενάμιση λεπτό και λύθηκε αυτόματα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 14:30, καταγράφηκε επίσης επεισόδιο διάρκειας τριών λεπτών με αυτόματη λύση.

Το τέταρτο επεισόδιο εκδηλώθηκε στις 18:03 και κράτησε ενάμιση λεπτό Το πέμπτο επεισόδιο έγινε τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάζεται επιληπτική δραστηριότητα.

Η Τζωρτζίνα κατάφερε να γλιτώσει από τις πέντε απόπειρες, κάτι που δεν έγινε το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, 29ης Ιανουαρίου 2022, στις 14:28. Τότε οι γιατροί βρήκαν την Τζωρτζίνα πλήρως απνοϊκή μέσα στο δωμάτιο. Παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Στο «κάδρο» των ερευνών βρίσκεται και ο Μάνος Δασκαλάκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πατέρας ήταν παρών σε επεισόδιο της Τζωρτζίνας, όταν υπέστη κρίση στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, γεγονός που γεννά ερωτήματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.