Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρά παιδιά στη Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα μαρτύρησε, τα είδε όλα» – Η έκκληση στη ζωγραφιά της... Πώς φέρεται να «μίλησε» το παιδί πριν πεθάνει

Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και έδωσε την δική τ...







Η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή μίλησε στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα και έδωσε την δική της εκδοχή για την ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, καθώς θεωρεί ότι η μικρή «μιλούσε» καιρό πριν πεθάνει.

Συγκεκριμένα, η ειδικός που προκάλεσε την οργή της μητέρας με αντίστοιχη ανάλυση που έκανε πριν από λίγο καιρό, σημείωσε ότι «η Τζωρτζίνα μαρτύρησε, τα είδε όλα» και πως είναι κάτι, που έδειξε στην ζωγραφιά της, που εξετάζεται από τις αρχές. Παράλληλα, ανέφερε ότι το παιδί έκανε έκκληση για βοήθεια στη ζωγραφιά της, καθώς ζωγράφισε με μαύρο κεφάλι την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, που κάτι που δείχνει τρόμο, σύμφωνα με την ίδια.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξέσπασμα που είχε στο Facebook για την συγκλονιστική υπόθεση της Πάτρας και είπε ότι «δε θέλω να αποδώσουμε συνθήκη επιείκειας, μέσω ψυχικού νοσήματος».

«Οι ψυχίατροι θα αποφανθούν, όμως μία γυναίκα που μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά της, είναι ένα παμφάγο τέρας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.