Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο σύζυγος πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι, τον πιέζουν να πάει στην ΓΑΔΑ

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της 3...









Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη της 33χρονης συζύγου, Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα τώρα αρχίζει να συνθέτει το παζλ της υπόθεσης και φοβάται πως «χρησιμοποιήθηκε» από τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως άλλοθι στον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται στην Πάτρα και είναι φοβισμένος, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντός του προσπαθούν να τον πείσουν να πάει μόνος στου στην ΓΑΔΑ και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τα παιδιά του. Αυτό που έχει φοβίσει τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα είναι η αποκάλυψη μιας συζήτησης που είχε η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, με έναν άνδρα που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, σχετικά με το πώς εργάζονται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

«Άνδρας που εργάζεται σε προστασία υψηλών προσώπων, αποκάλυψε χθες το βράδυ σε live συζήτηση στο Twitter, πως κλήθηκε από άνθρωπο της Ρούλας που ζήτησε τη βοήθειά του, έτσι ώστε να μάθει πώς κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και να παρακολουθήσει τον Μάνο για το πού βρίσκεται στην Αθήνα, πού μένει και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μάθει για τον Μάνο. Αυτό το βίντεο έκανε τον Μάνο να φοβηθεί», ανέφερε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.

Στο βίντεο που έπαιξε στον αέρα, το συγκεκριμένο πρόσωπο ακούγεται να εξιστορεί τα εξής: «Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

Μετά με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση.

Και το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα.

Μου ζήτησε να βρεθούμε άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς αν υπάρχει τρόπος να…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.