Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: 80χρονη έβγαλε μαχαίρι στον άντρα της γιατί τον βαρέθηκε

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να διαχειριστούν το βράδυ της Τετάρτης (30.03.2022) οι αστυνομικές Αρχές στον Βό...








Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να διαχειριστούν το βράδυ της Τετάρτης (30.03.2022) οι αστυνομικές Αρχές στον Βόλο. Μία ηλικιωμένη μετά από καβγά που είχε με τον επίσης ηλικιωμένο σύζυγό της, πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να τον απειλεί γιατί… δεν τον ήθελε άλλο στο σπίτι.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που μένει στην περιοχή του Αλμυρού, στον Βόλο. Το ζευγάρι – 80 ετών η γυναίκα και 21 ετών ο άντρας – καβγάδισαν, με την γυναίκα να λέει ότι βαρέθηκε τον σύζυγό της και ότι ήθελε εκείνος να φύγει από το σπίτι.

Πάνω λοιπόν στον καβγά, η 80χρονη φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και απείλησε τον σύζυγό της για… να φύγει από το σπίτι. Σημειώνεται ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – οι δυο τους είναι παντρεμένοι με δεύτερο γάμο και ο άνδρας έχει παιδιά από την προηγούμενη σύζυγό του.

Ο 81χρονος κάλεσε τις Αρχές και στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Βόλου, οι οποίοι συνέλαβαν την 80χρονη.

Η ηλικιωμένη όμως αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα, καθώς ο σύζυγός της δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη.

Σε βάρος της 80χρονης όταν διαβιβαστεί η δικογραφία από την Αστυνομία θα οριστεί δικάσιμος.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.