Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μενίδι: O ξυλοδαρμός του σεσημασμένου Ρομά από τον Αμεσοδρασίτη και τον πολίτη, έχει καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό

Ο Αμεσοδρασίτης και ο συνταξιούχος πολίτης, κατηγορούμενοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη και συνέργεια στο θάνατο 44χρονου σεσημασμένου Ρομ...





Ο Αμεσοδρασίτης και ο συνταξιούχος πολίτης, κατηγορούμενοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη και συνέργεια στο θάνατο 44χρονου σεσημασμένου Ρομά στο Μενίδι, αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή, ενώ το επεισόδιο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας

Ενώπιον του Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής (18/02) ο Αμεσοδρασίτης και ο συνταξιούχος οι οποίοι έχουν συλληφθεί μετά τον εντοπισμό σεσημασμένου Ρομά, με τον οποίο είχαν συμπλοκή πριν εντοπισθεί νεκρός.

Το Star δημοσιοποίηση υλικό κάμερας ασφαλείας από το επεισόδιο και τη συμπλοκή που ακολούθησε με τον Ρομά να καταδιώκεται μετά την απόπειρα κλοπής κλιματιστικού από οικία στο Μενίδι. 

Ο αστυνομικός προλαβαίνει τον 44χρονο σεσημασμένο Ρομά ο οποίος διακρίνεται να κρατάει αντικείμενο – πιθανόν μαχαίρι- τον χτυπά, τον αφοπλίζει και ο Ρομά πέφτει στο έδαφος. 

Στο σημείο αυτό φτάνουν και δύο άλλοι άντρες οι οποίοι επίσης επιτίθενται στον Ρομά. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, έχει ταυτοποιηθεί ο 65χρονος ο οποίος έχει παραπεμφθεί για συνέργεια ενώ ο έτερος άνδρας που διακρίνεται στο βιντεοληπτικό αναζητείται.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.