Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χασικλωμένα θα ήταν... Ουκρανία: Τραγική γκάφα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -Αντί για το σήμα της Ειρήνης έβαλαν... της Mercedes...!!!!

Σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα υπέπεσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, στο μήνυμα που ανέβασε στα social media για να καταδικάσει την εισβολή της Ρωσ...









Σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα υπέπεσε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, στο μήνυμα που ανέβασε στα social media για να καταδικάσει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αντί να συνοδεύσουν την ανάρτησή τους με το αντιπολεμικό μήνυμα, βάζοντας το σήμα της Ειρήνης, από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν το σήμα... της Mercedes.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν: «Ο εφιάλτης του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη, με γνωστό αφήγημα και τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες. Προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση της ειρήνης. Να μη γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στον βωμό των ιμπερεαλιστικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων».

Μάλιστα, υπάρχει και ορθογραφικό λάθος, καθώς στο κείμενο γράφουν «ιμπερεαλιστικών σχεδιασμών», προφανώς θέλοντας να γράψουν «ιμπεριαλιστικών».

Το λάθος αυτό ακολούθησε ένα κύμα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά, όταν οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την γκάφα τους, μετά από λίγη ώρα η ανάρτηση αυτή διορθώθηκε.

Παρ' όλα αυτά, η αντίδραση δεν ήταν το ίδιο γρήγορη σε όλες τις περιπτώσεις. Για παράδειγμα, στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου χρειάστηκαν πάνω από 7 ώρες για να γίνει η διόρθωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.