Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δραματικές ώρες στην Ουκρανία – Ρωσικές δυνάμεις έφτασαν στο Κίεβο

Συνεχίζεται το ρωσικό «σφυροκόπημα» στην Ουκρανία, όπου οι ώρες είναι κρίσιμες. Δεκάδες νεκροί στρατιώτες και πολλοί τραυματίες είναι ο απο...



Συνεχίζεται το ρωσικό «σφυροκόπημα» στην Ουκρανία, όπου οι ώρες είναι κρίσιμες. Δεκάδες νεκροί στρατιώτες και πολλοί τραυματίες είναι ο απολογισμός έως τώρα.

Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθαν την περιοχή του Κιέβου, σύμφωνα με τους Ουκρανούς αξιωματούχους, που επικαλείται το Blommberg.

Σύμφωνα με σύμβουλο του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι στο στόχαστρο της ρωσικών δυναμένων είναι η έδρα της Κυβέρνησης.

BREAKING: Russian military vehicles breach the Kyiv region, Ukrainian officials say https://t.co/1mziWruofd pic.twitter.com/LIvDGYdowv

— Bloomberg Politics (@bpolitics) February 24, 2022


Ρωσικά ελικόπτερα πετούσαν πάνω από το Κίεβο πριν από λίγο. Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ρωσικά ελικόπτερα επιτέθηκαν στο Γκοστόμελ, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο και ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αμύνονται σθεναρά και έχουν καταρρίψει 7 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Μέχρι στιγμής η ρωσική πλευρά, αρνείται ότι υπάρχουν απώλειες.

Μεθοριακοί αξιωματούχοι της Ουκρανίας δήλωσαν ότι ο ρωσικός στρατός προσπαθεί να διεισδύσει στην περιοχή του Κιέβου και στην περιοχή Ζιτόμιρ που βρίσκεται στα σύνορα με τη Λευκορωσία και ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί πυραυλικά συστήματα Grad.



Παράλληλα ανταποκριτής του Reuters μετέδωσε ότι φαίνεται μαύρος καπνός να υψώνεται πάνω από το αρχηγείο των υπηρεσιών πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας στο κέντρο του Κιέβου.

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα μέρος των κέντρων της στρατιωτικής της διοίκησης έχουν χτυπηθεί από ρωσικά πυραυλικά πλήγματα μετά τη στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε η Μόσχα κατά της γειτονικής της χώρας.

18 νεκροί από επίθεση με πυραύλους σε χωριό της Οδησσού

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση με πυραύλους σε χωριό της Οδησσού στη νότια Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν οι περιφερειακές Αρχές.

Οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες σκοτώθηκαν στο χωριό Λιπέτσκε, αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.
Σφοδρές συγκρούσεις σε πολλές περιοχές – Καταρρίφθηκε ουκρανικό αεροσκάφος, πέντε νεκροί

Η Ουκρανία πολεμάει κατά ρωσικών δυνάμεων πρακτικά κατά μήκος σχεδόν όλων των συνόρων της με τη Ρωσία και υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις στις περιοχές Σούμι, Χάρκοβο, Χερσώνας και Οδησσού και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο, δήλωσε σύμβουλος του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος είπε πως υπάρχει φόβος ότι οι ρωσικές δυνάμεις μπορούν να εισβάλουν στη χώρα από αέρος και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να διεισδύσουν στην περιοχή του Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.